Resultaten visar sig på många olika sätt

20140527-142518-51918290.jpg

I söndags så var det underbart väder, långbyxor var inte ett alternativ. Jag började rota bland mina sommarkläder efter ett par shorts.
De som jag hittade var ett par som suttit tajt innan i ett stretchigt material.
De var de jag kände passade bäst tills handbolls turneringen, även om de var aningens stora. Det där aningens stora resulterade i att jag fick gå och dra i dom hela tiden och de även började kasa ner över rumpan. Det där håller inte, så idag var det dax att köpa nya.

Kommer till affären, börjar tveka vilken storlek jag ska ta med mig in i provrummet, 44 som jag brukar ha (när jag varit ”smalare” förr) och storlek 42 som jag önskar jag är.

Tar på mig storlek 42, jo då!! De sitter, inga volanger över kanterna där inte!!! Och detta tyget är inte ens av stretch!! Jag ler in i hjärtat!!!!

När jag ändå var på Åhléns så tänkte jag göra en sak jag tänkt på länge. Jag vill ha nya ”motivations byxor” dvs försmå som jag ska krympa in i!
Jag hittar mina favvis byxor som jag har haft under många år. Storlek 33 har jag hade jag innan jag blev gravid och använder de nu. Så jag tog ett par storlekar mindre, storlek 31. Provade de lite snabbt, men fick bara upp de runt låren…… Mmm…. Eller… Kanske inte… För så här satt de när jag kom hem

20140527-143525-52525220.jpg

Visst de är tajta och inte jätte sköna. Men de är på! Det bästa är känslan av att jag tänkte ”så där liten kommer jag aldrig att bli” när jag höll upp byxorna och tittade på midjan. Och de går på redan nu! Jo då så att!

De blev kanske inte den rejäla utmaning som jag trodde, men nu ska jag jobba för att de ska sitta skönt och snyggt! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s