Gårdagens berg- och dalbana

20140320-074434.jpg

Igår så var det dags för mitt månadsfoto. ( jag har tagit foto på mig själv varje månad runt den 20 sen jan 2013 för att kunna följa se vad som har hänt med kroppen) Jag var inte speciellt sugen på att ta och ställa upp mig framför kameran. Jag fick 6 dagar ofrivillig vila från träningen pga halsont. Så jag tränade för första gången i tisdags igen. Under dessa 6 dagar som jag inte tränade så känns det som jag bara har ätit.

I vanliga fall så brukar jag dessutom ta foto innan jag äter frukost, men igår så var lilla M hungrig så då blev det frukost först. Dvs ännu mindre peppande. Dock så vet jag inte hur mycket det gör egentligen men mentalt så känner jag mig lite större om magen.

Fotona blev tagna och jag såg på lilla kameraskärmen lite snabbt men ja, det var ingen större förändring.

När lilla M sen låg och sov och maten stod i ugnen så laddade jag upp bilderna i datorn. Tyckte fortfarande inte det var något som hade hänt sen februari bilderna.

Det var inte förrän jag lade februari och mars bilderna bredvid varandra som jag såg skillnaden på axlar och bicepsen. Va i helsike?! Det måste vara något fel, tittade igenom de andra bilderna i samma pose, nopp! Alla såg lika dana ut. Armarna och axlarna har biffat till sig!!

Ju mer jag tittade och tänkte och jämförde med de första bilderna jag tog januari 2013 så blev jag berörd. Jag har verkligen kommit en bit, och detta är enbart JAG som gjort detta.

Jag har tagit hjälp av mammafitness och fått träningsprogram mm men det är jag som sett till att träningen blivit genomförd!! Det är jag som sett till att ge min kropp den mat som den behöver. JAG är snäll mot mig själv och jag känner att jag förtjänar det!

Så gårdagen gick ifrån att ha varit lite jobbig till att jag blir lite förbluffad av vad jag har lyckats åstadkomma på en månad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s