Sockermonster och träningstankar

20131111-123444.jpg

Hjärnspökena är igång. Kroppen, huvudet och hjärtat säger olika och jag håller på att bli galen.
Hjärtat säger: ”träna, ät sådant som du mår bra av och njut av livet.” Huvudet säger: ”va fan, lite socker gör väl inget?! ANDRA kan äta, då kan du göra det också!!, träna i morgon osv”
Kroppen säger: ”?!?!?!”

Fast egentligen är det inte huvudet som säger de sakerna, för hjärnan har blivit kidnappad av sockermonstret.

En sak jag tycker är jobbigt med att vara i otakt/obalans med maten och träningen är att jag blir så jäkla sugen på saker hela tiden när jag börjat träna efter ett litet uppehåll. Jag vill typ äta hela tiden. Jag avskyr verkligen den känslan.

Idag ville huvudet verkligen lura mig till att skita i träningen. Men jag tog mig samman började träna efter en stund F och lilla M gått ut. Jag hade nästan precis satt igång och taggat upp mig, men så hör jag hur dörren öppnas och luften gå ur mig.

När jag tränar behöver jag ha disco, speciellt när jag är otaggad. Jag måste få vara i min träningsbubbla. Jag kan inte prata med någon utan jag måste ha ”fokus blicken” och köra!

Jag var inte en trevlig sambo som sa hej. Utan jag blev lite arg och irriterad över att bli störd när jag tagit mig i kragen och börjat köra även om jag huvudet inte ville träna.

Sambon försvann i ett bad, men jag kunde inte ha hög musik på när dottern sov i vagnen bredvid. Vikterna kunde jag inte skramla med… Så jag gav upp och blev besviken. MEN jag tog på mig rejält med kläder och gav mig ut på en PW!! Fy jäklar vad jag behövde det!

20131111-202937.jpg

Jag mår bra när jag går! Jag får bra tankar och löser alla mina orosmoln när jag får vara i min bubbla.
Jag kommer på sunda saker och befriar mig från många sockermonstrer som vill förstöra för mig.

Vilken tur att jag började träna, sambon kom och jag gick ut!

Annonser

En tanke på “Sockermonster och träningstankar

  1. Du lider av de allra vanligaste syndromet ”jag kan seeen.” Själv har jag gett mig själv fyra träningsfria dagar nu, för att tröttheten är enorm. Men imorgon bitti, då är jag på G igen & ser fram emot det 🙂 Bara att bestämma sig. Velar man och sen lägger sig för att vila istället för att träna, så känns det som att vilan ändå ger mer dålig känsla än den härliga känslan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s