Mål, centimeter och kilo

God morgon!

Måttbandet åkte fram idag. Det har gått 4 veckor sen jag tog start måtten. Vågen har mer eller mindre stått stilla. Vilket är lite tråkigt, men jag hänger inte upp mig på det. Det är min träning som är viktigast känner jag.

Jag har tyvärr fått rejäla känningar i min vänster vad. Det hämmar mig inte än i träningen men det är inget skönt. Jag har kontaktat iKlinik och väntar på tid just nu. Det hade varit väldigt skönt att få vara smärtfri.

Jag tänker lägga ut mitt mått/vikt schema. Ja, det finns säkert någon som undrar varför jag blottar mig med att visa mina kilo eller centimeter. Men jag gör det för jag känner att jag inte har något att skämmas över. Jag ser ut som jag gör, fakta. Jag hoppas att jag kanske kan motivera någon att ta upp träningen eller något annat som gynnar deras hälsa.

Jag tittar gärna på Biggest loser i alla former, de motiverar mig enormt. Om de kan träna, då kan jag också göra det. Mitt ena delmål är att springa 15km på Lidingöloppet  29/9. Jag har aldrig sprungit mer än ca 6km i sträck, även då jag tränade handboll på elitnivå. Så det är verkligen en utmaning för min del. Sen är tanken att jag ska springa Göteborgsvarvet 2013 (21km).

Det är mina mål de närmaste tiden. Och här är mina alla centimeter och mina kilo

Ta hand om er!

#puss

Annonser

10 thoughts on “Mål, centimeter och kilo

  1. Grymt bra! Mkt minus på måttbandet, gå på det isf vågen!
    Nu skiljer det 1.2 kilo mellan oss – å igen, fattar det inte. Du ser fab ut å det gör jag inte 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s